---

Collare D'oro

---
Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 62
A+ R A-

WeHo

2012. február 09. csütörtök, 19:41

My_Pieps

2012. február 09. csütörtök, 19:41

Larry

2012. február 09. csütörtök, 19:41

Kryptonite

2012. február 09. csütörtök, 19:41

Jake Harper

2012. február 09. csütörtök, 19:41

Doghouse

2012. február 09. csütörtök, 19:41

Ékszer

2012. február 07. kedd, 14:12

A férfi legbeszédesebb ékszere (az őt kísérő hölgyön kívül) az órája. Tudjuk, hogy a karóra nem olcsó kiegészítő, de annál inkább ajánlott egy minőségi darab kiválasztása. Előnyös, ha az óra szíja bőrből vagy fémből készül. Megjelenését továbbá gyűrűvel, mandzsettagombbal, nyakkendőtűvel teheti még elegánsabbá.

Zokni

2012. február 07. kedd, 14:11

Zokniját a nadrág, ne pedig cipője színéhez igazítsa! Világos öltöny esetén a zokni legyen egy árnyalattal sötétebb, de a cipőnél mindig világosabb. Amennyiben nadrágja szára nagyon felcsúszik leüléskor, ajánlatos térdzoknit húzni, a lábszár pajzán kivillanásának elkerülésére.

Cipő, öv

2012. február 07. kedd, 14:11

Mindkettőből határozottan ajánlott valódi bőrt választani, és fontos, hogy az öv színe minden esetben passzoljon a cipő színéhez. Ha lábbelije fényes, az öv is legyen olyan. Praktikussága miatt bizonyára Ön is kedveli az automata megoldású nadrágszíjat, de ugyanolyan pompás választás a teli csatos, vagy a klasszikus csattal ellátott verzió is. Mindegy, hogy nyújtott, kerek, vagy csapott orrú cipőt választ, bármelyik megteszi alkalmi viseletként. Ugyanígy megfelelő a lakkozott, fényesebb bőrből készülő, bőr- vagy gumitalpú cipő is.

Ingek

2012. február 07. kedd, 14:10

Minél diszkrétebb, halványabb színű és mintájú inget vesz fel, annál inkább alkalmi a megjelenése. A protokoll szerint öltönyhöz mindig hosszú ujjú inget illik venni, lehetőleg az öltönynél világosabb árnyalatban, amit minden esetben tűrjünk be a nadrágba. A kézelő lehet sima gombolós vagy visszahajtott mandzsettás is, mely kifejezetten elegáns.

Ingméret

Az elegáns férfi inge követi teste vonalát, nem bő és nem szoros, megfelelő mozgásteret biztosít a kívánt mozdulatokhoz. Ahogy azt a zakóknál is megszokhattuk, három fő szabásvonal létezik, a klasszikus, az enyhén, és a teljesen karcsúsított. Ha „windsor” (klasszikus), vagy cápa galléros inget választ, kifejezetten trendi stílust kölcsönöz magának. Ha igazán különleges alkalomra készül, válasszon mandzsettagombos inget! Friss divat az eltérő alapanyagból készült kézelő és gallér.

Színek, minták, harmóniák

Leggyakrabban egyszínű és csíkos ingekkel találkozhatunk. Ezeknek egyértelmű előnye, hogy könnyebb hozzájuk nyakkendőt választani. Az egyszínű ing letisztult, klasszikus hatást kelt. Az élénk színek vagány viselőre vallanak. Legdivatosabb mintázat a csíkos ing, így manapság az egyik legkeresettebb megoldás. Üzleti és hétköznapi alkalmakra is választhat ilyet. Vigyázat, előfordulhat, hogy a csíkos nyakkendő és csíkos ing mintája üti egymást! Ha kockás inget ölt, még gondosabban válasszon hozzá nyakkendőt. A diszkrét, apró kockák alkalmi viseletként is egyre elfogadottabbak, ha a nagyobb, hangsúlyosabb kockákat választotta, hétköznapi, lezserebb hatást fog kelteni, és ez számos helyzetben kifejezett előnyére válik.

Prev Next

Chadburry

Chadburry

Svéd elegancia! A Chadburryegyedi ingeket gyárt, minden modellből kevés készül, ezzel biztosítva a limitált szériaszámot. Teljes mértékben európai alapanyagokból készülnek. Ezekre az ingekre ugyanúgy hatnak a fantáziadús trendek, mint a tradíciók gazdag világa: a klasszikus vonalvezetés mellett a játékosság is jellemző rájuk. A Chadburry szereti az ingeket, persze főként a sajátjait- ezért mindegyiknek nevet is ad. De az ingeknek nem csak neve, lelke is van. Ezért is könnyebb megtalálnia az Önhöz leginkább illőt, mert nem egy személytelen kollekcióból kell választania, hanem csupa vidám, karakteres, nevet viselő holmi közül. A Chadburry kitágítja a klasszikus férfiing kereteit, színeket és formákat csöpögtet belé!

2012 febr. 07

Joop!

Joop!

A Joop! egy új életstílust testesít meg, mely a tökéletes ellentétekre és az éles kontrasztokra épít.A német prémium márka öltözetei között egyaránt megtalálhatóak a hagyományos antracit és fekete színű öltönyök uni és klasszikus csíkozással - melyek modernségét a lendületes vonalvezetés adja -, csakúgy, mint a "merészebb", szűk fazonú csíkos és kockás öltözékek. A minőségi, nívós darabok a magabiztos és igényes férfiak számára készülnek.

2012 febr. 07

Daniel Hechter

Daniel Hechter

Daniel Hechter márkát azok választják, akik tudják, mit akarnak az életben és hogyan érik el azt. Magabiztosak, nyitottak a világra, és fontos számukra, hogy az öltözetük tükrözze a személyiségüket. Komplett kollekció kiegészítőkkel, a minőség és dizájn jegyében: nem hivalkodó, de viselője biztos lehet abban, hogy kifinomult igényességet sugároz.

2012 febr. 07

Zegna

Zegna

A Zegna szabói hagyományos iparművész megoldásokkal hozzák létre alkotásaikat: a mérték után készült öltönyöket olyan szabók alakítják, akik gyakorlottan szövik és varrják az anyagot formába, miközben kiteljesítik a minőségi iparosmunka évtizedes hagyományát.

2012 febr. 07

Pal Zileri

Pal Zileri

Ez a márka teljes egészében kifejezi az olaszos stílus minden jellemzőjét. Harmincöt éve, több mint hetven országban töretlenül gyűjti rajongóit. Karcsú, modern, fiatalos, szenvedélyes.

2012 febr. 07

René Lazard

René Lazard

Úttörő, dinamikus, végletek között cikázó. Klasszikust ötvöz modernnel, konzervatívat extravagánssal, sportosat az elegánssal. Viselőjéből kihozza a maximumot, inspirálja arra, hogy megtalálja saját stílusát.

2012 febr. 07

Naracamicie

Naracamicie

1984-ben Milánóból indult útjára. Mind a hazai, mind a nemzetközi piacon kiemelkedő helyet foglal el az általa képviselt minőség. Színes, vagány, merész, egyedi.Napjainkban a Naracamicie már 450 üzlettel büszkélkedhet, amelyből kb. 300 Olaszországban, és 150 külföldön hódít, és szolgálja ki az igényes vásárlóközönséget.

2012 febr. 07

Chadburry ingek

cb b

Stílus kisokos

s k